Kaftan Naza

Isyana Yellow

  • Sale
  • Rp 505.000,00
  • Regular price Rp 850.000,00
  • 2 available


               
                         
                                                                   

Cepat! 11 orang selain Anda mempunyai produk ini di troli

Material : High Grade Cerutty Ultimate
-Lembut & Halus
-Kain tak jarang &  tak panas
Saiz : Free Saiz fit S - 3XL
Colour: Yellow


BACK TO JUBAH ISYANA

Pulangan dan Pertukaran
Demi memprioriti perkhidmatan maksimum kepada pembeli di Carincara.com, kami menyediakan kemudahan untuk Kembali (Pulangan) dan Pertukaran Barang (Pertukaran). Pembeli boleh menggunakan kemudahan ini jika:
1. Saiz jubah yang diterima tidak mengikut saiz yang dipesan
2. Terdapat kecacatan dalam jubah yang diterima
3. Warna item yang diterima tidak sepadan dengan warna dalam foto
Peruntukan dalam Barangan Kembali

Pengesahan pertukaran produk ke CS dilakukan maksimum 2x24 jam selepas produk diterima oleh pelanggan. Pulangan hanya boleh dilakukan dalam masa 7 × 24 jam dari masa item diterima menerusi penghantaran barang. Pembeli yang melakukan item kembali mesti melampirkan dokumen penerimaan. Semua item yang promo / diskaun tidak boleh ditukar atau dikembalikan.

Syarat-syarat Barang yang Tertakluk kepada Pulangan atau Pertukaran          Jubah yang dikembalikan kepada kami mestilah asal, tidak digunakan, diubah dan dibasuh, dan masih lengkap dengan label / pricetag. Jika item yang anda ingin bertukar tidak tersedia dalam stok, anda boleh:

1. Pertukaran dengan warna lain untuk produk yang sama
2. Pertukaran dengan barangan lain pada harga yang sama atau lebih tinggi


Untuk memproses pengembalian dan penukaran dapat dilakukan dengan menghubungi CS Carincara.com via Whatsapp: 010-2756-753


Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Z.b.R.
Barang yang dioder cepat sampai

barang yang diterima dalam keadaan baik siap ada freegift lagi, terima kasih banyak-banyak seller..next time akan repeat oder lagi..nak syorkan kepada kawan-kawan,sahabat handai,dan semua family oder jubah macam ni...memang terbaik dan seller pun ok...terbaik..tq

U
U.b.A.G.
baju dah diterima

tq seller.. kain berkualiti.. selesa dipakai.. next time will repeat order.. harga berbaloi.. baloi...